Luceafărul Bălan a încheiat seria meciurilor de verificare

Ultimul meci de verificare susţinut în această vară de Luceafărul Bălan a avut loc joi după-amiaza, echipa pregătită de Marius Paşca întâlnid, în deplasare, Rapid Jibou.
Campioana Sălajului din sezonul trecut al Ligii a IV-a s-a impus cu scorul de 5 – 1, fiind a treia victorie în jocurile de verificare pentru Luceafărul Bălan. Pentru formaţia condusă de Marius Paşca au marcat Mihai Bode, de două ori, Bogdan Ciaca, Flaviu Porumb şi Alex Turcu, în timp ce pentru jibouani, golul de onoare a fost înscris de Ionuţ Pop.
La fel ca în partida cu Viitorul Ulmeni, antrenorul Marius Paşca nu a putut conta nici joi pe toţi jucătorii din lotul echipei, lipsind o mare parte dintre titulari.
Şase partide de verificare a susţinut Bălanul în această vară, înregistrând trei victorii şi trei înfrângeri. Pe lângă amicalul de joi, Luceafărul a mai susţinut un meci de verificare în această vară împotriva celor de la Rapid Jibou, câştigând cu scorul de 2 – 1. Două amicale le-a jucat împotriva nou-promovatei în Liga a III-a, ACS Comuna Recea (Maramureş), pierzând ambele partide cu scorul de 0 – 2, respectiv 3 – 4. Mihai Bode şi compania s-au duelat în această vară şi cu FC Zalău, meciul având loc pe Stadionul Municipal. Formaţia de la poalele Meseşului s-a impus cu 6 – 2. Înaintea amicalului de joi cu Rapid Jibou, echipa din Bălan a susţinut un joc de verificare şi împotriva formaţiei Viitorul Ulmeni, partidă câştigată de sălăjeni cu scorul de 2 – 0.
Luceafărul Bălan va debuta în noul sezon sâmbătă, 29 august, urmând să primească vizita echipei CSM Sighetu Marmaţiei.
Rapid Jibou: Adrian Noţigan – Dănuţ Pop, Marius Mureşan, Ionuţ Noje, Rareş Pintea, Major Robert, Ciprian Roja, Bogdan Rus, Ionuţ Pop, Bogdan Tămăşan şi Vlad Ortelecan. Au mai evoluat: Vlad Paşcalău, Alin Mureşan şi Cristian Şomoi. Antrenor: Marius Muntean
Luceafărul Bălan: Marcel Petcu – Andrei Bene, Răzvan Criste, Vlad Lazăr, Gabriel Ţiriac, Mihai Molnar, Bogdan Ciaca, Alex Turcu, Ciprian Nagy, Mihai Bode şi Adrian Pop. A mai evoluat: Marius Haiduc. Antrenor: Marius Paşca

Leave a Comment